Puerta Del Sol

Guy Voet, bezield zaakvoerder van Puerta Del Sol, stelde u de Sumarroca Brut Reserva 2010, Método Tradicional voor, die al sinds 2006 de beste koop is voor Cava met een prijs/kwaliteit-score van 90 op 100.

Deze Cava is een Reserva: het betekent dat hij een rijping van minimum 15 maanden heeft ondergaan zoals een Champagne, in tegenstelling tot de standaard rijping van minimum 9 maanden.

Voor de Sumarroca Brut in uw glas bedraagt de rijping zelfs 24 maanden !

Puerta Del Sol werkt enkel samen met wijndomeinen waarvan de druiven uit de eigen wijngaarden komen, zodat de afkomst van het druivensap gegarandeerd is. Bovendien moeten de wijnhuizen aan de wijnspecialist het bewijs leveren dat ze de passie en ambitie in zich dragen om uitmuntende producten te maken.

Puerta del Sol biedt, naast een ruim gamma aan wijnen en andere alcoholische dranken, ook een selectie delicatessen uit heel Spanje aan.